Wednesday, 20 April 2011

PART 1 SERONOK BELAJAR DEKAT KKPG ;)

Aucakk hayy korang korang ! ;D nak SHARE siket STORYMORY pasal tempat Bunga Belajar . Lepas Habis Dekat UITM SEGAMAT tuh , Bunga dapat offer dekat UITM CHENDERING untuk dip BUSSINESS STUDY <3 tapi MUMMY kata jauh , Dekat rumah takde orang , nd the most impotent kos tuh takut bunga takleh carry lhaa , kita nyh tak lha panday mana ;) Maken jemmmm jea pale otak nyh ,So , Decide belajar dekat KOLEJ KOMUNITI PASIR GUDANG ;D amek kos PENGENDALIAN PEJABAT <3 Mula mula tuh rasa macam janggal jea kan , yela First2 masuk , mana lha kenal lagi ,Masa daftar tuh nampak dua orang hamba allah , Dalam hati macam aku kenal budak ini , tapi dimana yaa ! haa , tingggg ! Mentol menyala ! Ouh SITI SYIFAA nd ASPA rupanya ;) Uhh selamat ada geng .kebetulan amek satu kos lak tuh ! Hooreyy , So kiteorang dapat baju kolej tau , Warna cokolat , Keesokan paginya awal2 pagi dah get ready nak p sana .Ehm , Pagi2 EX BF  bunga hantar , Macam2 dalam fikiran ni , ada ke aku kawan eh ? haaaa ! Lepas uh kami disuruh masuk LECTURER HALL ;) dekat sana macam2 dia terangkan , Hayy , tapi apa yang dia sakap satu pun aku tak masuk otak tau ;D dalam hati bila nak balik nyh , aku dah tegang pakai baju cokolot yang KETADD nyh , hahahahahaha ! OKAYH sambung nati bunga mahu keluar sebentar ;D ada masa bunga update lagi oky sayang ? muackmuack dekat screen lappy korang ! <3

haa nyh kami BERLIMA ;D dulu dekat UITM BERLIMA ,sekarang pun sama , loveuall.



No comments:

Post a Comment