Wednesday, 20 April 2011

PART 2 SERONOK BELAJAR DEKAT KKPG ;D

aucakkk cikkibommm ! haa , Hayy BUNGA AZURA , you ingat ni blog kanakkanak RIBENA ke? ahaks ,  nak sambung STORYMORY pasal KKPG kesayangan bunga , Haa lepas dengar ceramah tuh we all kena pergi TAWAF oky dekat KKPG tuh ;) Besar gyler kalau korang nak tahu , HAHA ! Tape nanti i Upload pictha untuk korang tengok oky ? Lihatlhaa betapa besarnya ;) HAHA , The most impotent KKPG ada LIBRARY bawah tanah tau , tempat belajar u all ada ? Tade kannn . Haaaaaaaaaaa , suka tak suka tak ? hee ! Naek berlecak ketiak TAWAF satu kolej tuh , grr ! Sabar jelakan . I rasa bertuah gyler sebab dapat LECTURER yang gyler hot , MAMA kiteorgg nama dia PN SHARINI ZAKARIA , nd PAPA ksygn kitaorg EN FIRDAUS , gyler kachak doe mamat nyh , Cair dher ! HAHA ! opss , tapi jangan lebeh2 oky , Dia tuh tak lama lagi bakal jadi PAPA ;)) Simpan jea angan angan gedyks korang nak usha dia * First day macam2 MAMA N PAPA bgy aktiviti , Tujuan Aktiviti untuk kiteorang saling kenal mengenal dengan lebih rapat ;) Masa dalam class , mata aku tak lepas tengok seseorang ! Auww * Dalam hati aku Boy ke Girl siak , Tengok mukaa , auww , Not Bad you know ! Tapi bila dia besuara ;) ayu gitu , Ouh rupanya dia perempuan  lha . heee , Baru nak usha tau tau ;( HAHA ! kelas start dr JANUARI sehingga MEI nyh , grr ! Sumpah tak sanggup nak hadapi perpisahan dengan budak budak nyh . Sayang dorang ketadd2 , Ehm untuk my lovely sis MARLINA MARSAN , NOORASLINDA , MARYA , nd SITI SYIFAA , ILOVEYOUDAMN guys .

Riang ria kami ;) Love u guys !

kami memang gyler bersnap ;)

kami memang suka bersnap tau ! walau dimana mana saja kami berada <3 Itu lhaa yang buad kami semakin Rapat ;DD Walau Berasal dari lain tempat kami tetap sekepala you ! grr , Sumpah seronok gyler tauk . Haa mesty korang jeles kan , Jom tengok Aksi kami bersama =,=

you all tengok mia ahmad nye kerja , dia edit i sorang jea tau ! dah kantoi butang i terbuka dek kerana lompatan HOT tuh ;)

Yeahh ny kami BERLIMA ;)


PENGENDALIAN PEJABAT ;)


ini budakbudak class ;p muack korang !

ni 2 HERO class kami ;)



Ain , kak Sham  nd Za ;)


korang korang ;) sayang gyler dekat korang oky ? Jangan Lupa aku ;(

OKy lhaa sekian utuk harini ;) muckmuack .
SELAMAT MALAM CINTA !









No comments:

Post a Comment